Publicat pe

Miere Manuka Larnac

Publicat pe

Miere Manuka Larnac

Ne face placere sa va spunem cateva cuvinte despre mierea Manuka Larnac.

Considerata drept o „miere vindecatoare”, mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind pretuita ca si cel mai puternic antibiotic natural. Unica in lume, aceasta miere monoflora este adunata si preparata de albine din floarea arborelui de Manuka, care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande.

O istorie despre mierea Manuka Larnac

mierea Manuka LarnacO familie din Noua Zeelanda vinde din  anul 2009 in Germania o  miere Manuka de înaltă calitate și mai presus de toate adevărata miere de Manuka.   Aceasta familie cumpara mierea Manuka direct de la apicultorii din Noua Zeelanda, pe care ii cunoaste personal. Fiecare livrare de miere Manuka  este certificată.

Mierea Manuka  este o comoara a naturii din Noua Zeelanda. O comoară cu o istorie foarte tânără, dar turbulentă: Maorii foloseau de mai multe secole componentele plantei Manuka pentru scopuri medicinale și de zi cu zi. Abia la mijlocul secolului al XIX-lea, albinele au fost importate din Europa în Noua Zeelandă. De atunci, mierea de Manuka a fost folosită de maori ca antiseptic natural.

In anii ’60, pentru majoritatea populatiei din Noua Zeelanda, cu exceptia indigenilor,  planta manuka nu era încă o plantă celebra  ​​și era folosita ca lemn de foc. Doar în anii 80, Dr. Molan a detectat efectul antibacterian non-peroxidic al mierii Manuka. Aceasta a schimbat brusc totul și a pus temelia  industriei de miere de Manuka de azi. Echipa profesorului Henle, directorul Institutului de Chimie Alimentară de la Universitatea Tehnică din Dresda, a atribuit în 2006 această particularitate a mierii Manuka substantei methylglyoxal (MGO). Mierea convențională conține, dacă este cazul, o proporție foarte mică de metilglioxal (0-20 mg / kg). Mierea manuka conține 20-800 mg / kg.  Mierea de Manuka  este singura miere din lume care poate conține un  nivel atat de ridicat de MGO

Familia van Leeuwen, a venit în Germania din Noua Zeelandă în 2009 pentru a  aduce această comoară naturală. Suntem convinși că ei aduc cea mai bună miere de manuka din Noua Zeelandă în Germania: un produs plin de viață, pe care îl prețuim, ne bucurăm de el și îl păstrăm ca dar din ceruri. Sursa de miere  Manuka Larnac sunt  companii apicole selectate, pe care familia van Leeuwen le cunoaște personal.

Potrivit valorilor din certificate, mierea Manuka Larnac are una dintre cele mai înalte calități. Gama de  ” miere LARNAC MANUKA”: de la 120+ MGO la 720+ MGO. Mulți oameni din Germania  au experimentat deja povesti minunate cu mierea Larnac. Vă invităm si pe dumneavoastra, de asemenea, să  gustați mierea  Manuka Larnak!

Mierea Manuka Larnac este o miere autentica, produsa in Noua Zeelanda pentru piata din Germania.
In functie de continulul de Methylglyoxal (MGO) in magazinul www.Manukahonig.ro gasiti miere cu 120+ mg/kg, 300+ mg/kg, 420+ mg/kg,600+ mg/kg, 720+ mg/kg.
Pentru fiecare lot de miere va punem la dispozitie certificatul de analiza efectuat intr-un laborator acreditat din Noua Zeelanda.

Pentru a achizitiona  mierea Manuka Larnac  va invitam  cu drag in magazinul nostru. Pe langa miere, furnizam o gama larga de produse naturiste de la producatori de top din intreaga lume.