Cum Platesc

In numerar, la livrare (sistem ramburs).
In cazul livrarii produsului/produselor printr-o firma de curierat, plata se va face curierului delegat, respectiv firmei de curierat, pe baza de chitanta ca si act doveditor al platii.

Plata online cu card bancar
Manukahonig.ro accepta tranzactiile online cu orice card bancar emis sub siglele VISA (Classic și Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

In momentul in care ati facut o comanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia va fi blocata in contul dumneavoastra la dispozitia noastra. Conform reglementarilor Visa si Mastercard incasasarea sumei aferente comenzii se face in momentul in care expediem comanda catre dumneavoastra (moment in care produsele aferente comenzii parasesc depozitul nostru si pentru care exista o dovada a predarii acestora serviciului de curierat in vederea expedierii catre client).

In cazul in care expedierea comenzii nu este posibila suma va fi deblocata imediat, in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 zile conform legilor in vigoare).

Indiferent de valuta pe care o aveti în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele manukahonig.

Ordin de plata sau transfer/virament bancar
Se face in baza unei facturi proforme, in urma confirmarii telefonice de catre un agent de vanzari.

Conturi IBAN:
Cont: RO27OTPV112000088357RO01 Lei

Dupa depunere, ne puteti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail, la adresa: comenzi@manukahonig.ro.

Daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al Expressive Design S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp.

Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.